Introducció,

eines sindicals al teu abast

OFENSIVA A LA NEGOCIACIÓ COL.LECTIVA

La negociació del conveni torna a ser un moment d’il·lusió, de debat, i d’organització col·lectiva.

Les reivindicacions no poden esperar, la classe treballadora vol combatre la pobresa laboral, la precarietat i la desigualtat.

CCOO pensa que ja ha arribat l’hora de:

 La recuperació salarial, que ha de permetre que els resultats del creixement econòmic es materialitzin en millores reals dels salaris i, en especial, en l’erradicació dels baixos salaris estructurals en alguns sectors econòmics, en determinats grups professionals o entre les persones joves.

 La lluita contra la precarietat laboral en totes les seves dimensions: en les velles i les noves precarietats, en la contractació temporal i a temps parcial, en la subcontractació i a les empreses multiserveis, en la contractació pública o en les noves formes de falsa economia col·laborativa, en el deteriorament de la salut laboral i en el de la prevenció de riscos laborals, etc.

 La lluita per la igualtat en tots els aspectes de les relacions laborals: per la igualtat de gènere i contra la bretxa salarial, per la igualtat i la no discriminació per al col·lectiu LGTBI, per a les persones amb discapacitat, per a les persones immigrants amb diversitat d’origen, etc.

Per això cal amb urgència agilitzar i dinamitzar la negociació col·lectiva, cal recuperar la correlació de forces que ens permeti restablir l’equilibri que van trencar les reformes laborals.

CCOO de Catalunya posarà tots els seus recursos.

Aquí tens una eina interactiva, també disponible a l’App de CCOO a l’espai RLT. Més agilitat i proximitat!!

Tota la informació en un click, amb links a més informació: verd els acords i vermell propostes reivindicatives de CCOO

 LES REIVINDICACIONS DE TOTS I TOTES NO PODEN ESPERAR

 SUMA-T’HI